Behandling af rygsmerter med Kranio Sakral terapi

Har du problemer med smerter i ryggen? Det kan eksempelvis være, du har en diskusprolaps eller hold i ryggen. Hos Kroppen i Balance kan jeg hjælpe dig med professionel behandling af rygsmerter. Jeg hjælper kunder fra store dele af Sjælland. Det er især folk fra Sorø og resten af Vestsjælland, der kommer til min klinik i Slagelse, hvor jeg kan hjælpe dem med at komme af med rygsmerter gennem alternativ behandling.

Rygsmerter kan være yderst frustrerende at gå rundt med. Det kan nemlig sætte en stopper for hele din mobilitet, og dermed sætte dit liv på standby. Det er aldrig sjovt at gå rundt med rygsmerter, og derfor bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du døjer med ondt i ryggen. Jeg kan være den helt rette løsning, når du har behov for behandling af rygsmerter. Dette gælder, uanset om du oplever stærke smerter hver dag eller mindre smerter sommetider. Jeg står klar til at udbedre mange forskellige problematikker.

Rygsmerter kan være fysiske eller psykiske

Når du har rygsmerter, kan det både være fysisk og psykisk. Hvis det er psykisk, kan det være, det er din krops måde at sige fra på, fordi du går med noget psykisk, som nærer dig. Er det fysisk, vil man kunne se den fysiske skade på et røntgenbillede eller en scanning. Uanset om dine rygsmerter er fysiske eller psykiske, kan jeg hjælpe med en behandling af rygsmerterne. ​

Jeg anvender Kranio Sakral terapi, hvor jeg som biodynamisk behandler både fokuserer på det fysiske og det psykiske for at hjælpe dig af med smerten. Dette adskiller mig fra en traditionel kiropraktor. 

Ved en behandling af rygsmerter snakker vi om, hvad det er, der kan trykke. Derudover hjælper jeg også din krop med at sende energi og styrke derhen, hvor der er behov for det.

Jeg tilrettelægger altid behandlingen, så den passer til den individuelle kunde. Derfor kan du trygt lade mig afhjælpe dine rygsmerter. Jeg er meget imødekommende over for enhver kunde, hvor jeg står klar til at tale om lige netop dine problematikker. Herefter sammensætter jeg lige nøjagtig den behandling, som du har brug for. Jeg lytter naturligvis altid til lige netop dine ønsker og behov.

Få bugt med smerterne med behandling af rygsmerter

Kranio Sakral terapi kan være den helt rette løsning til at få bugt med smerterne. Du får en behandling af rygsmerter, hvor både det psykiske og det fysiske bliver sat i fokus. Det kan hjælpe dig selv og din krop med at minimere eller komme helt af med smerterne i ryggen.

Har du brug for en behandling af rygsmerter, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme.

Du kan ringe til: 22 95 40 82 eller skrive en mail til: kst.broby@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger til dig.

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger