Jeg tilbyder professionel hestemassage

Trænger din hest til hestemassage? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Kroppen i balance tilbyder jeg, som hestemassør, hestemassage og Kranio Sakral behandling af heste i og omkring Slagelse og Sorø samt på resten af Sjælland.

Hvad er Kranio Sakral behandling?

Kranio Sakral behandling er en meget blid behandlingsform, hvor der arbejdes let med kranie, centralnervesystem, muskler og bindevæv. Der arbejdes med meget blide teknikker, og det er fuldstændig smertefrit. Det er en behandling, som både kan udføres på mennesker og heste, hvor sidstenævnte fungerer som en slags hestemassage. Behandlingen anvendes til løsning af spændinger, blokeringer og låsninger i hele systemet.

Hvornår er hestemassage eller Kranio Sakral behandling af min hest en god idé?

Hestens krop udsættes hver dag for spændinger og belastninger af forskellig art, som den skal kompensere for. Disse kompensationer og belastninger er ofte årsag til, at vævet strammer op og påvirker det kranio sakrale system. Disse spændinger kan påvirke kroppen i en sådan grad, at det kan skabe begrænsninger i bevægeligheden eller problemer i det centrale nervesystem og de områder, dette interagerer med.

Heldigvis kan disse spændinger og blokeringer opdages og korrigeres med relativt simple og blide teknikker. Med de blide teknikker gennemgås det kranio sakrale system for ubalancer, spændinger, bevægelighed og rytme, og der arbejdes derefter på væv og knogler for at løsne begrænsningerne. Ved at normalisere omgivelserne omkring hjerne og rygmarv, vil kroppens evne til selv at korrigere aktiveres.​

Kranio Sakral behandling er godt som ren wellness, men i flere tilfælde kan KTS eller hestemassage være en god idé for din hest – bl.a. er:

  • KTS godt mod gjordekramper - her kræver det tit 4 hurtige behandlinger af hesten efter hinanden
  • KTS godt hvis hesten mangler bevægefrihed eller ikke trakter rent

KTS behandling kan, som sagt, også udføres på mennesker, som f.eks. ridder meget - her hjælper det bl.a. hvis:

  • Man har haft sadelmager - så er det godt at få løsnet spændingerne
  • Man har skiftet til ny ridelærer - her skifter man tit ridestil, og der kan forekomme andre spændinger
  • Man skal købe ny hest – her skal man være opmærksom på, at man ikke rider ens, hvorfor KTS kan hjælpe, så du undgår skader
  • Man har været til tandlægebesøg – her kan der sidde mange spændinger i kæben

Læs mere om KTS behandling af voksne her eller KTS behandling af babyer/børn her.

Bestil tid til hestemassage eller Kranio Sakral behandling til din hest

Ønsker du, at din hest skal have hestemassage eller prøve en Kranio Sakral behandling? Så kontakt mig med det samme – jeg står klar til at hjælpe.

Jeg kan kontaktes på telefon 22 95 40 82 eller e-mail kst.broby@gmail.com, hvis du foretrækker det. 

Vær opmærksom på, at når jeg arbejder med din pony/hest i forbindelse med hestemassage eller KTS, så skal din hest helst holde fri 2 dage efter. Når du sætter dig op på tredjedagen, skal du mærke efter, hvordan din pony/hest har det. Nogle heste er trætte, mens andre er friske. Din pony/hest kan godt virke skilt ad, så det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at du hjælper den, og at den får støtte fra dig.

​​

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger