​Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en dybdegående og effektfuld behandlingsform. Behandlingen virker genopbyggende på såvel kroppen som på sindet. Den optimerer nervesystemets funktion og er med til at aktivere vores indre ressourcer og kroppens selvhelbredende evner.

 Stress sætter sig i kroppen og kan udvikle sig til fysiske symptomer.

Som Kranio Sakral Terapeut er jeg en biodynamisk behandler der får kroppen til at finde sin egen energi og styrke til, at komme tilbage på rette spor. Jeg arbejder også med det psykiske aspekt, da 70 % af de skader vi har er psykiske og derfor rigtig svære at komme af med. Derfor kan du opleve, at du skal have flere Kranio Sakral Terapi behandlinger, hvis skaden er gammel. Du skal være klar til at løse opgaven sammen med kroppen.

Det psykiske og fysiske hænger sammen

Tilstande som eksempelvis spændinger, smerter, angst og andet, er ikke hensigtsmæssige og kan medføre, at nervesystemet mister sin fleksibilitet og begynder at nedbryde sig selv, hvis du ikke kommer i behandling. Det er ligegyldigt, om der er tale om mennesker eller dyr. Behandling af stress kan være brugbart for alle.​

​Min erfaring er, at den indre ro genoprettes og stress tilstanden langsomt slipper sit tag under Kranio Sakral Terapi, hvilket også afhjælpe de fysiske symptomer. Bindevævet, der holder på muskler, sener og knogler, falder på plads under en behandling, så der atter bliver bevægelsesfrihed.

Sådan foregår en Kranio Sakral Terapi behandling

Man lægger sig på briksen, mens babyer og børn kan ligge eller sidde i armene hos deres mor, hvis de ikke selv vil ligge ned. Jeg ligger min hænder på hovedet eller på kroppen, under behandlingen kan jeg godt finde på at flytte rundt, hvis kroppen taler til mig. Nogle føler sig lettere når de rejser sig fra briksen, mens andre skal bruge længere tid. Som Kranio Sakral Terapeut vil jeg meget gerne hjælpe, hvis du har brug for en behandling. 

Ved en behandling behøver ikke snakke om dine problematikker. Det eneste det kræver er, at du ligger på briksen og lader kroppen gøre arbejdet, mens jeg mærker efter for smerter og følelser. 

Du er derfor meget velkommen til at ringe på telefon 22 95 40 82, eller skriv til kst.broby@gmail.com, så vender jeg hurtigt tilbage.

Mine personlige oplevelser med behandling af voksne mennesker.​

Eksamens skræk.

Jeg kender to søde unge mennesker, der har kæmpe store forventninger til dem selv, når de skal til eksamener.

Vi har sammen fundet ud af at hvis de er i et forløb, hvor de skal arbejde på eksamens opgaven, er det bedst de kommer i begyndelsen eller feks. 

et par dage før.

De bliver lagt på briksen og jeg beder dem om at tænke hele prøven igennem i hovedet, de skal tænke på alle de ting de har lært og som de skal bruge til eksamen, lade tanker og lærdom flyde igennem deres hoved.

Det giver  dem ro og kommer de rigtige ting frem, dem de skal bruge og det giver overskud.

En kedelig oplevelse på livet.

Jeg har haft 2 personer til behandling der har haft nogle meget traumatiske oplevelser i deres liv, som sad meget dybt i dem.

Det ene var en skilsmisse og det anden en firma konkurs.

Her er det meget forskelligt hvor mange behandlinger der skal til, her er det personen der selv skal sige at "nu er jeg i hus"

Behandlingen foregår på den måde at personen ligger godt på briksen, jeg skal ikke hvide hvad der er sket da jeg ikke har brug for dine tanker og følelser(de skal helst blive hos dig).

Du kan godt reagere når kroppen tager i mod, nogen græder andre bliver vrede.

Andre kan godt ligne "en der er faldet ned fra månen" når de rejser fra briksen, men kroppen har fået luft og  du vil mærke at du får det bedre og bedre.

Hovedpine og nakke smerter.

Tit skal der 2-3 behandlinger til, sommetider kan jeg mærke hvor det udspringer fra, det handler tit om forkert arbejdsstilling, hvis det efterfølgende ændres kan det stoppe helt.

Hvis ikke, kan det være en god ide at få en behandling 2-4 gange om året og så får man det godt igen.

Stress.

Det er som regel et langt forløb hvis man er meget stresset, man er ikke altid klar over hvor lang tid, det har varet og nogle er meget belastede før de rigtig mærker det.

Lige så lang tid man har gået med det lige så lang tid tager det at komme af med stress igen, men det kan lykkedes.

Kære Charlotte troede på mig. Da hun kom til mig havde hun fået beskeden at hun skulle starte på arbejde ellers ville hun blive fyret.

Vi fik hende på arbejde og så fik hun behandlinger og fik snakket "lidt om tingene" vi fandt ud af hvad der var det egentlige problem.

Vi fik samlet så meget overskud sammen at hun var i stand til at søge et nyt job som hun fik, hun er i dag fri for stress .

Hun gik hos mig et helt år og har selvfølgelig brugt en del penge på det men er i dag et glad og stress frit menneske.

Overbelastede arme og skuldre

Jeg behandler et par håndværkere der kommer på besøg indimellem, de har overbelastede muskler og sener pga. deres job.

Nogen gange er det nødvendigt med 2-3 behandlinger med en uge i mellem, andre gange kan det klares med en enkelt behandling.

De kommer fast et par gange om året ,da de ikke har lyst til at arbejde med andet end det de gør i dag, så de gør det for at forebygge alvorlige skader.

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger