Følgende tilbagemeldinger har jeg fået fra mine søde kunder.

Idamaria Jørgensen `s oplevelse efter behandling med Kranio sakral terapi.

"Jeanette kan simpelthen noget, som ingen andre kan! Det fantastiske ved hendes behandlinger er, at man ikke behøver at snakke - man skal bare være der og slappe af. Meget modsat en hos en psykolog, hvor man snakker og snakker, men ikke rigtig kommer nogle vegne. Jeg hadede at tage til psykolog og jeg var udmattet efter sådan en time. Men jeg glæder mig derimod altid til en ny behandling hos Jeanette, som altid lader mig fuldstændig op! :)​"

​Pia Vang Hansen` oplevelse:

"Kontakter Jeanette fordi min hest ikke træder rigtigt igennem på højre bagben og han samtidig aflaster benet en del, når han står?
5 timer efter står Jeanette i stalden midt i en behandling af ham, som vel og mærke er en søndag aften kl. 19.30, dagen før nytårs aften. 

Det er hvad jeg kalder god service👍​"

Susanne Skotte`oplevelse af behandlinger med Kranio Sakral terapi.

"Jeg har efter et fald hvor jeg fik piskesmæld og skade i lænd efterfulgt af en stor operation i ryggen, lidt så meget af smerter i nakke og lænd at jeg i flere år havde svært ved at holde til at arbejde fuld tid.​

Jeg startede hos Jeanette efter at have prøvet alt den behandling der næsten findes,

Kranio sakral terapi er en dejlig blid behandling, hvor Jeanette finder ud af hvor der skal behandles, fra gang til gang.

Jeg kommer her ca .en gang om måneden og kan nu sagtens arbejde på fuld tid, det bedste ved det, er at jeg ikke har ikke alle de smerter mere, Jeg kan kun sige at Jeanette har en stor forståelse for, hvor hun skal behandle, jeg er så glad for at jeg mødte hende og kan kun anbefale hende:-)"

Denne besked er fra en af mine kunder der har en lille søn på 4 mdr. han vil kun kigge til den ene side og hovedet er begyndt at blive fladt, denne besked fik jeg efter 8 timer.

Søde Jeanette. Her til aften fik Arthur øje på luftballonerne for første gang. dem har han ikke set før fordi de hænger i den side der gjorde ondt.

hvor er det dejligt at vi allerede ser en forskel.

Så tak for i dag og vi glæder os til næste gang.

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger