​Migræne-behandling med Kranio Sakral terapi

Døjer du med slem hovedpine, der ofte bevæger sig over i en migræne? Hos Kroppen i Balance kan jeg tilbyde dig migræne-behandling, der kan hjælpe dig af med det fysiske ubehag, der er forbundet med en migræne. Jeg har base i Slagelse, hvorfra jeg typisk hjælper folk fra Sorø og det meste af Vestsjælland, men også resten af Sjælland.

Migræne og hovedpine kan være meget ubehageligt at have problemer med på nærmest daglig basis. Det kan være yderst frustrerende, hvis du føler, du har prøvet alt for at komme det til livs. Hos Kroppen i Balance kan jeg tilbyde dig en alternativ migræne-behandling, hvor jeg anvender Kranio Sakral Terapi.

Behandling af migræne fortaget af biodynamisk behandler

Når du kommer til mig for at få en migræne-behandling, bliver du behandlet af en biodynamisk behandler. Det vil sige, at jeg både fokuserer på det fysiske og det psykiske, når jeg skal behandle dig. 

Dette gælder også, når du skal have en migræne-behandling.​

Ved en migræne-behandling snakker vi om:

  • Hvor du føler problemet/smerten er
  • Hvor du har haft migræne eller hovedpine
  • Hvorvidt du har en idé om, hvad årsagen kan være.

Jeg lægger mine hænder på selve emnet for at hjælpe kroppen med at finde energien og styrken til en behandling af migræne.

Få en alternativ migræne-behandling

En alternativ behandling af migræne kan være den helt rette løsning for dig, der er frustreret over at blive ved med at døje med migræne. Det vil typisk kræve 2-6 behandlinger. Det er vigtigt, du mærker efter i kroppen, når den siger, at det er nok. Der er derfor ikke entydigt svar på, hvor mange migræne-behandlinger det kræver.

Skal jeg hjælpe dig af med din migræne? Ring på telefon 22 95 40 82, eller skriv en e-mail til kst.broby@gmail.com.

​​

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger