Stressbehandling udført på professionel vis

​Har du symptomer på stress? Det kan være ubehag i kroppen eller at du har svært ved at koncentrere dig. Lige her hos Kroppen i Balance tilbydes professionel stressbehandling til kunder i alle aldre. Jeg har stor erfaring på området, hvor jeg anvender Kranio Sakral terapi. Min klinik er beliggende i Slagelse, men jeg tager også gerne imod kunder fra Sorø og resten af Sjælland.

Stress kan sætte sig i kroppen, hvor det kan udvikle sig til fysiske symptomer. Derfor kan det være svært at mærke, når du er stresset, men du bør tage det meget seriøst, hvis du oplever nogle symptomer. Jeg har mange års erfaring med behandling af stress, og derfor kan jeg også hjælpe dig.

Jeg anvender alternative metoder til stressbehandling

Jeg er en Kranio Sakral terapeut, hvor jeg ønsker at få kroppen til at finde sin egen energi og styrke til at komme tilbage på rette spor. Jeg arbejde både med det fysiske og psykiske aspekt, da 70 % af de skader, vi har, er psykiske, og derfor svære at komme af med. Hvis skaden er gammel, kan du derfor forvente at skulle have flere behandlinger, hvor du og din krop skal være klar til at løse opgaven sammen. 

Når jeg udfører stressbehandling, behøver vi ikke at snakke dybt om dine problematikker. Det eneste, jeg kræver, er, at du ligger på briksen og lader kroppen gøre arbejdet, mens jeg mærker efter for smerter og følelser.

Min erfaring er, at den indre ro genoprettes, hvorefter stresstilstanden langsomt slipper sit tag, hvilket også afhjælper de fysiske symptomer. Det bindevæv, som holder på muskler, scener og knogler, falder på plads under en stressbehandling, så du igen opnår bevægelsesfrihed.

Kontakt mig for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte mig med det samme. Du kan ringe på telefon: 22 95 40 82 eller skrive en mail til: kst.broby@gmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

Vurderet 5/5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook​

Adresseoplysninger

​Kontaktoplysninger